Top

Hoe een bestelling plaatsen bij de Gipshoeswinkel?

Bestelprocedure, welke stappen doorloopt u tijdens het afronden van uw bestelling?

U bestelt de door u gewenste artikel door op de button "bestellen" te klikken. Het product wordt dan toegevoegd aan de winkelwagen (deze ziet u rechtsboven in de de winkel).

Als u de bestelling wilt afronden klikt u op "producten bestellen".

Afronden van uw bestelling

  • Als u voor de eerste keer bestelt bij de Gipshoeswinkel dan vragen wij u om zich te registreren als klant. U kunt zich ook vooraf registreren zodat u de bestelprocedure sneller doorloopt. Deze registratie in noodzakelijk voor het ontvangen van de juist N.A.W. gegevens die nodig zijn voor de verzending van uw bestelling. Bij vervolgorders kunt u inloggen waarna alle informatie automatisch word ingevuld.
  • Na het invullen van alle gegevens drukt u op "volgende". Hier kunt u eventueel een alternatief afleveradres invullen.
  • Als u het afleveradres al dan niet heeft gewijzigd druk u op "volgende" en komt u in het scherm waar u de gewenste betaalmethode kunt selecteren.
  • Als u de gewenste betaalmethode heeft geselecteerd klikt u op "volgende" waarna u alle gegevens dient te controleren op juistheid. Bij akkoord van uw bestelling dient u akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden welke voldoen aan de wet "kopen op afstand" zoals europees is bepaald. Eventueel heeft u de mogelijkheid om een opmerking of notitie te plaatsen.
  • Nu kunt u de opdracht definitief bevestigen!

Na bevestiging van uw bestelling ontvang u van ons automatisch een opdrachtbevestiging. Afhankelijk van de betaalmethode ontvang u onze bankgegevens (bij vooruitbetaling) of een betaalbevestiging (bijv. bij betaling per IDeal).

Als uw opdracht is verwerkt en verzonden krijgt u van ons automatisch een bericht dat uw bestelling is verzonden.

Mocht u tijdens het bestellen tegen problemen aanlopen kunt u ons zowel telefonisch als per e-mail benaderen. Ook als u onduidelijkheden heeft over de bestelprocedure.
@