Top

Gipshoeswinkel - de specialist in het beschermen van uw gips

De ontwikkeling van de gipshoeswinkel is tot stand gekomen uit eigen ervaring. Er zijn verschillende gipshoezen op de markt maar veelal zijn deze van matige kwaliteit waardoor ze snel kapot gaan. Ook op het gebied van comfort en passing laat het veel te wensen over. En een dergelijke gipshoes buiten te dragen in of bij het water was er al helemaal niet bij. Totdat we kennis maakten met Bloccs gipshoesbeschermers!

Het kan nu ook anders met de gipsbeschermhoes van Bloccs. Deze zijn van een erg stevige kwaliteit en daardoor duurzaam, blijvend flexibel, bijzonder prettige pasvorm en voor zover het "hip" kan zijn ook nog eens fraai om te zien als je buiten bent. Kwaliteit heeft wel zo z'n prijs maar bij dagelijks gebruik wil je natuurlijk wel iets hebben wat langer mee gaat. Kies daarom voor een gipshoes van Bloccs!

We kunnen hier natuurlijk verder vertellen hoe flexibel, klantgericht en professioneel we zijn. Dat alle producten in de webshop standaard altijd op voorraad zijn. Dat we niet moeilijk doen over retouren en gewoon je geld terug storten. Dat we altijd proberen mee te denken in oplossingen en hoe de klant zo snel mogelijk z'n gipshoes in huis heeft in zowel binnenland als buitenland. Het beste is om de klantbeoordelingen zelf te lezen.

Mochten er dan nog verder vragen zijn dan kunt u altijd even mailen of bellen met ons.

RelaxWear Webwinkels is de organisatie achter de website van de gipshoeswinkel. 

Andere webwinkels zijn o.a. www.hardloopkousen.nl, www.steunkousen-online.nl en www.sportcompressiekleding.nl. Andere webwinkels en ontwikkelingen kunt u bekijken op de website van RelaxWear Webwinkels.

 

De focus ligt op de online verkoop van producten voor consumenten die bijdragen aan een beter gezondheid, betere sportprestaties, comfort en welzijn en daadwerkelijk bijdragen aan meer plezier!

Bekijk de website van RelaxWear Webwinkels!